BLOGG

Vi på bloggen tycker ni e så dåliga på att läsa och komentera därför vi inte skriver så aktivt längre.

Fritzl

LÄS HÄR

Nästan helt rätt dom. Avrättning e rätta dommen för den idioten.. enligt mej firren...

3000ggr våldtäkt då har man ingen rätt att leva.

Hemtjänst

LÄS HÄR.

Fattar inte va de e för fel på hemtjänsten. de e inte första gången nån ligger död i  några dar innan dom upptäcker de. e de så jävla svårt att sköta sitt jobb eller? sparka alla jävlar som inte besöker de dom ska.. fifan. tänk om dom själva när dom e gamla ramlar och slår sej medvetslösa eller nått så kommer ingen och märker de förns dom e döda 3 dar senare. skulle dom tycka de va kul eller? nej för dom e döda då... idioter sköt ert jobb..






/firren lite aggro idag.. skrev förra inlägget oxå glömde bara sajna.

PEDOFIL FI**A

LÄS HÄR


SKÄR AV KUKEN PÅ DOM DÄR JÄVLARNA OCH PETA UT ÖGONEN. dom har ingen rätt å leva. när jag får barn och de skulle hända nått sånt mot mitt barn att nån försöker locka in i bilen skulle jag leta upp och skära av kuken på han.. ursäka aggron men hatar pedofil svin...

Kondomer

Läs här


Mindre kondomer åt folket mer barn åt världen. Så de ska vara...:D

fildelning

LÄS HÄR
vafan låt oss bara ladda ner och dela med oss av filerna. jävla hollywoods girighet om pengar. låt oss ladda ner och må bra.
bättre att folk laddar ner filmen än att folk kanske aldrig ser filmer för dom inte orkar betala för filmen på bio eller dvd.



/firren sämsta inlägget hittills. orkade inte ens läsa hela annonsen

GLASS FUSKET

tänkte att jag lägger till en sak till inlägget under.

Så de e därför min glass typ smular sönder när jag tar den från packetet. har alltid undrat varför men nu vet jag för att de e hälften luft. keffa jävlar dom e asså.



/firren

Mat fusket blir bara värre och värre.

Läs först!


Det är tamejfan fusk i allt man äter nuförtiden...
Köttfusk,Grisfusk och nu gräddglassfusket var är vi påväg allt vi trycker i oss har dem fuskat med och allt för att tjäna mera cash på skiten..

Sluta fuska nu för fan!

/Blao.

Andreas Pihl..

Läs först!


Fy fan för Pihl! Alltid ska han göra såna sjukt klumpiga saker på planen.
Undra vad det står i hans kontrakt med tanke på vilken dåligt ishockey spelere överlag han är så kan ju ingen vilja ha han i sitt lag mer än för att vara en fighter.. Om man inte gör sig känd genom att vara en bra spelare får man göra sig känd som en idiot spelare som inte kan hålla koll på sina kroppsdelar...

/Blao.

Vad gör man med så mkt CASH!

Läs först!

Helt ärligt hur fan kan man ens vilja jobba vidare när man har så mycket cash på kontot ja menar han kommer ju aldrig att bli fattig om han har lite hjärna.. Sålänge man inte satsar allt på ett hus eller så så kan man ju leva jävligt lyxigt i många herrans år..
Jag hade lätt investerat iaf 30 av dem i stora hus som jag sedan hyrde ut blingbling mera cash;)..

/Blao.

Scan kokar grisar levande.

LÄS HÄR

Ja men stäng av firman tills dom lärt sej hur fan man hanterar slaktning av grisar då.. Ja vet de kan ju vara svårt att stänga av firman eftersom de behövs sånt skit dagligen men ändå. Lär dom hur dom ska göra istället för att bara anmäla dom och låta dom fortsätta koka grisar levande..

ge dom höga bötesbeolopp.




/firren

Melodiffestivalen

LÄS HÄR.


ja  men vafan folk tröttnar ju på skiten. e ju fan bara värdelöst skit med i melodifestivalen nu för tiden.. som hon kärringen som vann. helt värdelös låt? vafan tänker dom som röstar med? måste ju va så att sämsta låten måste vinna.. eller nått sånt skit... byt de till en annan kanal istället som blao redan sagt. de förstör många lördagskvällar när man vill se en skön rulle på 4an istället... lägg ner skiten. punkt slut..



/firren

Dags att vakna redan nu?

Läs först

Kom dem på att det är mycket sjuka saker i denna branch nu redan? Herrejävlar jag blir förvånad hur fort dem har kommit på att det är mycket saker som inte går riktigt rätt till i byggindustrin, jag pekar såklart inte på något speciellt bolag eller så men överlag så kanske dem borde ta tag i detta och kolla upp även dem stora byggbolagen och se så allt är som det ska?
Nåt som är säkert iaf är ju att dem stora bolagen gärna slår sig själva på bröstet och säger att dem är så duktiga och aldrig gör några fel sen tar det bara någon dag innan man ser att även dem inte har alla hästar hemma när man kommer ut på byggena..

/Blao.

Fritzl

LÄS HÄR.

Lås in den jäveln för gott eller avrätta han. han har ingen rätt att leva tycker jag. har man våldtagit sin dotter 3000ggr så ska man fan inte få leva vidare. men han ska ju kanske frias från några åtalspunkter. fifan

Hundbajsandet är ett problem? jasså..

Läs först!


Eller så lär sig alla hund ägare att om man har en hund så plockar man upp efter sin hund eftersom hunden ej lärt sig att plocka upp själv.. Det är väl lika självklart som att man skulle plocka upp efter sitt barn om dem sket på donken?...
Innan man köper en vovve så ser man till att man har råd med små svarta skit påsar så är ju problemet löst och så låter vi inte folk som inte kan ta ansvar ha hund helt enkelt..

/Blao.

Ipod med tungan

LÄS HÄR

vafan hur jävla lata ska vi människor bli? inte ens orka ta fram ipod och drycka nästa låt när man vill höra en annan låt? fyfan säger jag bara vart ska vår värld ta vägen? snart kommer de väll uppfinnnas saker så att du skriver vart bilen ska åka så kör den dit och känner av hastigheten på bilenframför och va den gör och allts sånt skit så man kan sitta och sova medans bilen kör själv..





/firren

Ge fan i att lura barnen..

Läs först!

Ja vilken höjdare vi börjar redan när barnen är små att ljuga och lura dem, räcker det inte med att vi lurar dem att gubben i röduniform och ett massivt skägg som bara kommer en gång per år att han är på riktigt..
Eller så gör man helt enkelt så att man slutar ge barn godis och läsk och andra onyttiga saker redan från början så kommer ju problemet vara ur världen istället för lura sina barn..
Frysta majskorn lät ju i mina öron bara äckligt så det skulle jag aldrig ens försöka ge mina barn..

/Blao.

"Jaga inte våra fans när de laddar ner vår musik"

LÄS FÖRST!

Äntligen så kliver stora artister fram och säger som det är att dem inte bryr sig om folk laddar ner deras musik..
Tänk om fler artister skulle kunna förstå att nerladdningen aldrig kommer kunna stoppas, men jag tror det för många bara handlar om pengar och därför gråter dem sig till sömns varje kväll när dem ser sitt senaste album uppe på nerladdnings tjänsterna..

/Blao


Stackars lilla 4an..

Läs först!

Oh nej shit vilken förlust!! Hur många går upp och kollar på nyhetmorgon på en söndag? skärpning allt man kan veta har man ju redan kunnat läsa på alla nyhetssidor... Så det känns inte som någon större förlust att inte 4an får intervjua vinnaren..
Jävla trams allt för att få ett litet finger me i leken..

/Blao.

Åldersgräns 18år..

Läs först!

Vänta nu.. Är det inte en klassiker från våra svenska medier är hålla koll på det här med åldergränser osv?
Molly Sandén är ju inte 18år men hon var ändå med på efterfesten igår hur gick detta till?
Tråkigt bara att hon skadade sig nu kommer det inte stå om hur hon mår de kommer att komma upp hur det gick till att en som är under 18 kunde vara på efterfesten...

Hoppas hon klarar sig fint iaf..

/Blao.

Sms lån är ett jävla skurk system!

Läs först!

Detta måste väl ses som någonting bra enligt mig, det måste väl vara bra att folk inte sätter sig i högar av skulder osv..
Jag fattar inte hur dessa "Smslån" osv får ha sin verksamhet igång. Enligt mig är det ju en riktig skurk grej dem vill ju bara tjäna cash och dem skiter ju fullständigt i att det mestadels är ungdomar som lånar deras pengar som sedan hamnr hos kronofogden..

Lägg ner skuldfällorna snabbacash,smslån osv det är iaf vad jag tycker..

/Blao.

Ta vara på livet det går inte i repris.

Läs först!

Borde det inte vara rätt självklart att säkerheten ska prioriteras högst? Vem fan bryr sig om dem får vänta ett par veckor ja menar om det händer nåt då då kan dem ju glömma sina framtida mål..
Hade fan aldrig hoppat in i en såndär pryl utan att kunna vara 110%säker på att alla säkerhetsföreskrifter är fullbordade..


/Blao.

Lindsay Lohan

Tjenare Firren här. Har haft en härlig bakfylla idag med match och vinst. Skönt.

LÄS HÄR FÖRST

Tänkte ja skriver en rad om en av skandal drottningarna i hollywood lindsay lohan.
Hon e sjukt het min åsikt iaf.
Men ja förstår inte så mycke skit som hon håller på med knarkar super kört ratt full och massa sånt jävla skit fattar jag inte varför dom inte låser in henne nån eller några månader så och försöker få henne på den rätta vägen.
Funkade vällbra med paris hilton? eller vad vet jag. ja har inte sett så mycke nya skandaler från paris hilton.

men iaf lås in dom där skandaldrottningarna 1månad minst och få dompå nå riktig jävla rehab skit så dom kommer på rätt väg. trött på att höra om alla skandaler som händer i hollywood. väldigt tröttsamt dag in och dag ut så händer de nytt varje dag.
Aftonbladet kan ju gärna sluta skriva om skandalerna de e inte ett dugg intressant för oss svenskar. om man inte dyrkar de som gör skandalen. då kan dom väll gå in på nån hemsida där man kan läsa om alla hollywood kändisar dagligen.

bara mina åsikter iaf. komentera om ni tycker de e fel...

GLÖM INTE ATT TIPSA ERA VÄNNER OCH FAMILJ OM EN HÄR BLOGGEN.



/Firren




Melodifestivalen + baksmälla ett bra recept..

Läs först!

Ja så var äntligen skit tävlingen över och slut för detta år, själv blev jag tvingad till att sitta och kolla på melodifestivalen idag de dög väl att sitta och avnjuta sin fina baksmälla och må dåligt o sitta å tycka synd om sig själv men då dök hon upp...
SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA jag förstod direkt då att jag inte var ensam i världen av att må såhär dåligt så min röst gick lätt till henne...Samtidigt tyckte jag synd om lilla tjejen hon heter molly tror jag?.. Jag förstår inte varför alla jävlar är så sjukt kåta på o kunna följa dem på efterfesten vem bryr sig om vad dem dricker och om vad dem pratar om på efterfesten?
Tänk om våra svenska medier kunde sluta förfölja alla kändisar..


/Blao!

Säkerheten är ett fiasko..

Nu är vi tillbaka igen efter en hård kväll och natt med ett par öl för mycket men nu har vi iaf vaknat!!

LÄS HÄR!



Säkerheten måste öka för dem som skapar kaoset är det rätt?
Desto fler vakter på svenska läktarna desto mera kaos blir det, vakterna provocerar fram våldet och sen skyddar dem sig bakom lagen är det rätt?
Personligen tycker jag att ordningvakter är ett jävla pack som bara är ute efter att få hämnd för sin dåliga uppväxt och då tar dem chansen att klappa på oskyldiga människor även barn och tjejer..
Befria läktarna från ordningvakter och ha ett par publikvärdar som kan göra jobbet..


/Blao

Kvälls Paus

Grabbarna under denna blogg sitter just nu och dricker bira och har tagit en paus från bloggen..
Vi återkommer imorgon med mera idiotiska nyheter..
Ha överseende med detta för öl är gott...
SKÅL!!


/Firren & Blao!

Daniel och Victoria

Tjenare nu va firren här igen. idag behöver ni egentligen inte läsa nån annons. men droppar en iaf.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/victoriagiftersig/article4633277.ab


Jag bara tycker att media är fästingar vid dom där två. fan låt dom få en jävla lungt stund. står varje dag i tidgningen om vafan dom gör. 
Jag läste för nån dag sen klocklag på när daniel drack kaffe och käkade bulle? vem fan bryr sej om exakt tid när dom äter lunch eller fikar? ge dom lite eget liv oxå än att bara bli trakaserade av media hela jävla tiden.
 tycker synd om dom...




/firren

Pengarna styr inte miljön...

Läs först!


Folk köpte inte miljöbilar för miljön, dem köpte miljöbilar för att slippa betala alla äckliga avgifter överallt tex. Biltullarna..
Nu har dem sakta men säkert börjat ta bort alla fördelar med att köpa miljöbilar och snart kommer det inte vara någon skillnad så vad ska dem då göra för att få folk att köpa miljöbilen?
Ingen som köper en miljöbil bryr sig egentligen om miljön alla vill bara spara pengar men politikerna tror att folk är så sjukt miljökåta och därför kan dem ta bort alla fördelar, men det kommer att bli tvärt om nu när dem tar bort detta..

Avskaffa vägtullarna!

/Blao.

Starköl på Arlanda

LÄS HÄR FÖRST


Kommentar: Tycker de e fel att dom ska börja servera starköl på donken på arlanda.
Fel e väll att dom bara börjar me stark ölen. Tycker dom kan sälja cider då oxå till oss hederliga cider drickare. Mer fel e väll att de e ett ställe som borde vara som en familje miljö. spelar ingen roll om kostymtomtar och ungdomar vill dricka starkbira innan flygresan de ska dom inte få göra bland massa barn på mc donalds. Ja tycker de e helt fel iaf.
Och varför ska dom bara servera just på den donken. då kan dom väll börjar med de på mc donalds i centralen i sthlm för dom som ska åka långa tåg resor? eller kanske mc donalds i slussen för dom som ska åka till finland med båten?  Jag tycker iaf att de e fel.
Stark bira och mc donalds passar inte ihop.
snart kan man väll beställa en starkbira på BB oxå..


Lägg ner eller byt kanal!

Läs först!

Finns det någon människa i världen förutom dem som är med i melodifestivalen som tar tävlingen på allvar?
För det första är det max 2 av alla som är med som kan de där med att sjunga och för det andra så är det bara musik som ska passa äldre.. Men i år då jävlar slog dem till EMD fick vara med ojoj nu riktar dem in sig på en yngre publik?
Dem tar bästa tv tiden och sätter in en tävling som mer och mer börjar tappa tv tittare vad är det för mening?
Flytta skiten till en betalkanal så vi vanliga människor som vill se på något KUL på en lördags kväll kan kolla på tvn..

Bingo lotto flyttades från 4an till 4an plus och byte dag pga samma problem och då är ju bingolotto och melodifestivalen riktad till samma personer.. Inget illa om någon men melodifestivalen är och kommer inte att bli något bra som det kanske var då det kom vad vet jag?...

Svaret på varför dem tappar tv tittare enligt mig iaf..

/blao.

39 Vikarier på 1 läsår?

läs här först

Kommentar: Vet ju inte direkt va ja ska skriva men tycker de verkar rätt konstigt att dom sparar cash på att ha 39 olika vikarier?  borde ju vara bättre att anställa en lärare till barnen eller så istället för att ha 39 olika som tar olika betalt och sådant?
Vad tycker ni alla som läser? jag vet ju inte hur de e med lönen för vikare eller anställd. tycker bara att de e väldigt skumt. och skolan måste spara pengar? bättre att skolan använder pengarna som finns till bra lärare så barnen lär sej bra istället för att ha 40 olika vikarier på 1 läsår så att barnen slutar då förlorar dom ju ännu mer pengar på de

men men vad e jag? en bloggare som inte vet nånting om de. :D


/firren


Sluta förstora upp allting (Media)

Läs här!

Media får det till att låta som att hon kommit in när han haft hela inne i henne men om man läser så ser man ju klart och tydligt att det hela handlade om en massage.. Tänk om media kunde sluta förstora upp allting och få det att låta så mycket värre än vad det är då skulle världen få en bättre bild av alla händelser...
Så står det ju även att hans flickvän är känd för att bli svartsjuk så det hela kanske är en stor överdrift från hennes eller media vad vet vi?
Det vi vet är iaf att det är en riktigt tråkig nyhet eftersom ingenting har hänt mer än att han gav henne lite massage, men vem vet om flickvännen hade väntat några timmar innan hon rusade in så kanske det hade varit lite roligare att läsa om för dem stackare som köper kvällstidningen..

/Blao.

Bannlyst pga abort.


LÄS HÄR FÖRST

Kommentar:  Personligen (firren) tycker jag de e helt rätt att dom gör abort. Flickan e 9 år och blivit våldtagen. Även om de strider mot deras religion eller nått sånt så e flickan 9 år och har blivit våldtagen av sin styvpappa. Fan flickan föder väll ungefär när hon e 10 -10 och ett halvt år. hela hennes liv e ju förstört. hon kommer ju inte kunna ha en normal uppväxt pga barnet. De kostar att ha barn oxå. Visst föräldrarna lär ju ställa upp men hon e fortfarande 9 år hon skulle aldrig klara av att uppfostra ett barn. Hon e inte mogen för sånt.

Personligen tycker jag de ska vara dödstraff på pedofiler och våldtäktsmän. eller  iallafall isolering på livstid för dom. Men hej man kan våldta ett barn nu och vara ute på gatan igen om 1 månad igen i sverige.


Firrens första inlägg dåligt men de kommer fler och bättre.


/Firren



FågelholksSecurity!

Läs detta först!

Kommentar : Vad finns det att se? Snart ska man väl kunna köpa fågelholkar med larm också så dem inte får oväntade besök av någon hungrig tonårs student..

Man kanske skulle göra de en fågelholk med övervakning och larm och när man ändå är igång så kan man väl trycka in ett par brandlarm också...

/Blao

Ta lagen i dina egna händer...

Läs först!

Kommentar : Är det såhär det ska vara i denna värld? Han kör rakt in i dem fullt medveten om att det är en stor fara för deras säkerhet.. Om dem hade förlorat sina liv pga. detta vad skulle han då dömas till? Man kan ju hoppas på mord altentivt vållande till annans död men då borde han väl dömas till försök till mord eller något liknande nu?
Det måste ju vara kanon för alla som har några personer som håller på och jävlas med en då kan man bara ta bilen och rikta in sig på dem....

Detta blev inget bra inlägg men jag garanterar er att det kommer flera..
Det kan ju bara bli bättre..

/Blao

Välkommen till NyhetsTrams.blogg.se

Vi har tröttnat på all skit som skrivs i media och därför kommer vi att kommentera olika inlägg i tidningar här dagligen.
Vi kommer även att ta upp saker och ting vi tycker att det finns nåt att skriva om, vad som kommer att skrivas är svårt att säga eftersom vi kommer skriva ner precis allt vi tänker om artikeln vi länkar på sidan..

Dem som styr denna sida är Firren & Blao och det är vi två som kommer skriva dem flesta inläggen, det kan hända att det tillkommer flera under tiden..

Vi hoppas ni följer bloggen dagligen och skickar in tips på nyheter eller liknande vi kan skriva om..


MVH


WWW.NYHETSTRAMS.BLOGG.SE

Tipsa familjen, polarna och alla andra ni kan komma på!


RSS 2.0